Ærø Golf - den aktive tur

Ved Skjoldnæs Fyr på Ærøs nordspids finder du en unik, højtliggende seasidebane, der er omkranset af Det Sydfynske Øhav på tre sider.

Skrænter, diger, vind og en fantastisk udsigt til øhavet. Bag digerne og i de bløde slugter mødes du af venlige og overkommelige huller. Langs skrænterne og på de høje partier har du lidt sværere huller. Du har seaside, indland og højslette. På én gang kuperet og jævnt, åbent og afbrudt, kultiveret og vildt.

Glæd dig til en bane, der er spændende uden at være urimeligt fysisk og teknisk anstrengende. Det er en oplevelse, som det bliver en fornøjelse at dele med andre.

Eventuelt med besøg på Søbygård eller bryggeri besøg i Rise efter endt grennfree.

aeroe golf jesperbus
Ærø Golfklub

Ærø Golfklub ligger på øens vestligste spids, Skjoldnæs. Herfra er der en storslået udsigt til alle verdenshjørner, med havet på tre sider af banen. Den helt store udsigt betager hvis du går op i det gamle fyrtårn.

Start med at besøge Ærø Golfklubs hjemmeside
Banen er til tider kuperet med bløde slugter, men skifter så pludselig karakter og bliver åben og flad. Udsigten, skrænterne, digerne og vinden er alt sammen med til at sætte sit præg på spillet.
Søren Barnak, Golfers Globe

Vi overnatter på øens store hotel - Ærø Hotel - i Marstal. Her venter jer nogle hyggelige dage med god mad samt komfortable værelser. I sommerperioden er hotellets swimmingpol klar til at tage imod jer. Læs meget mere om hotellets golfophold her