Færdigpakkede ture til udlandet

Ærø Turistfart kan naturligvis også arrangere færdigpakkede ture til udlandet. Det kan være ture til skisportsteder i fx. Norge og Østrig, eller hvad med en tur til Le Mans i motorsportens tegn? Det kan også være en tur til Mosel, hvor vi besøger en række vinproducenter og selvfølgelig også oplever nogle af de gamle idylliske byer langs Mosel - fx. Bernkastel, Traben-Trarbach og Cochem.

Vi kan arrangere busture med udgangspunkt et hvilken som helst sted i landet - de behøver ikke at starte på Ærø. Alle ture køres med vores behagelige og komfortable Volvo bus med alle moderne faciliteter. Vi sørger for kaffe og drikkevarer ombord, og vi indlægger de nødvendige pauser undervejs, hvor der kan strækkes ben og spises.

Vi planlægger alle ture efter lige netop jeres ønsker, det sikrer en uforglemmelig og minderig tur.

 

aeroeturistfart mosel
Bustur til Mosel

Her oplever I det ægte Mosel. Vi besøger lokale vinproducenter og smager på de gyldne dråber. Vi gør ophold i nogle af de mest seværdige, idylliske byer langs Mosel, fx. Traben-Trarbach og Cochem, og der bliver også tid til et besøg i storbyen Trier med bl.a. Mariensäule, Trier Dom og Porta Nigra.